TESUP supports its people with executive education from the world's top universities

TESUP tukee työntekijöitään johtamiskoulutuksella maailman huippuyliopistoista

Tesup investoi ihmisiin syvällisissä yliopistoissa, kuten MIT:ssä.

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Tesup tukee kollegoita jatkokoulutuksessa maailmanluokan mahdollisuuksissa. Olemme jo alusta asti tukeneet osaa työntekijöistämme heidän MBA- ja korkeakouluopintojaan.

 

Uskomme, että koulutus on tehokas työkalu henkilökohtaiseen ja yhteiskunnalliseen kasvuun. Tästä syystä tuemme heitä korkea-asteen koulutuksessa taloudellisella ja moraalisella tuella, kuten sponsoroimalla heitä osallistumaan ohjelmiin arvostetuimmissa yliopistoissa, kuten MIT:ssä. Haluamme, että jokaisesta työntekijästämme tulee huomisen uusiutuvan energian alan häiritsijä. Huipputason johtamiskoulutuksen tarjoaminen heille on vain yksi toimenpiteistä, joita olemme toteuttaneet tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

 

On jännittävää olla osana heidän matkojaan ja nähdä heidän kehittyvän urallaan. Tiedämme hyvin, että tukeminen ei ainoastaan ​​auta työntekijöitä kasvamaan henkilökohtaisesti ja ammatillisesti, vaan se edistää myös positiivista yrityskulttuuria, joka arvostaa jatkuvaa oppimista ja kehittymistä.

 

Me Tesupilla uskomme, että koulutus on elinikäinen harrastus, ja olemme sitoutuneet tukemaan työntekijöitämme heidän oppiessaan ja kasvaessaan koko elämänsä ajan. Se on selkeä osoitus sitoutumisestamme heidän henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun ja osoittaa, että arvostamme työntekijöitämme ja heidän tulevaisuuttaan.

 

Työntekijämme tietävät hyvin, että TESUP-yritykset tukevat heitä aina koulutuksellisesti ja taloudellisesti korkeiden kansainvälisten standardien mukaisesti kaikkina aikoina ja kaikilla tasoilla.