mount athos and tesup wind turbine

TESUP laajentaa tuotantoaan Makedoniaan

Kestäviä uusiutuvan energian ratkaisuja Balkanin alueella

Johtavana uusiutuvan energian yrityksenä olemme jälleen ylpeitä voidessamme ilmoittaa uuden tuotantolaitoksemme avaamisesta Makedoniassa. Tämä uusi tuotantolaitos, olemassa olevien tuotantolaitostemme lisäksi ympäri maailmaa, mahdollistaa tuotantokapasiteetin laajentamisen ja Balkanin alueen asiakkaidemme paremman palvelun.

 

Tesup on sitoutunut tarjoamaan kestäviä, uusiutuvia energiaratkaisuja ympäristölle. Makedoniassa sijaitsevan uuden tuotantolaitoksemme ansiosta pystymme valmistamaan korkealaatuisia tuuliturbiineja ja aurinkopaneeleja paikallisesti, mikä vähentää kuljetuspäästöjä ja parantaa kokonaisvaikutuksiamme ympäristöön.

 

Uusi toimipisteemme Makedoniassa tulee olemaan tärkeässä roolissa tuotteidemme toimittamisessa naapurimaihin, kuten Kosovoon, Serbiaan, Bulgariaan, Kreikkaan ja Albaniaan. Valmistamalla paikallisesti vähennämme merkittävästi laivaan ja kuljetuksiin liittyviä hiilidioksidipäästöjä.

 

Olemme innoissamme voidessamme laajentaa tuotantokapasiteettiamme Makedoniassa ja odotamme innolla uusiutuvan energian huippuluokan ratkaisujen kehittämistä, jotka auttavat suojelemaan planeettaa ja parantamaan ihmisten elämää. Kiitos, että olet todistanut saavutuksemme.