if design awards

TESUP menestyy iF DESIGN AWARDissa, joka on yksi maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista!

Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että olemme päässeet mukaan arvostetun ja kansainvälisesti tunnustetun iF DESIGN AWARD -palkinnon lopulliseen tuomariston arviointiin - yksi maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista! Tämä saavutus asettaa meidät valittujen finalistien joukkoon kilpailtuamme kymmenien tuhansien osallistujien kanssa. Tunnustus korostaa sitoutumistamme poikkeukselliseen muotoiluun ja innovaatioihin, mikä tekee meistä maailmanlaajuisesti merkittäviä.

Vuonna 1953 perustettu iF DESIGN AWARD on kasvanut yhdeksi muotoilumaailman tärkeimmistä ja arvostetuimmista tunnustuksista. Vain vuosi iF Designin perustamisen jälkeen syntynyt palkinto symboloi poikkeuksellista muotoilua, tunnustusta, luovuutta, innovaatiota ja toimivuutta.

TESUP V7 -kotituulivoimala, uusin tuotteemme uusiutuvan energian teknologiassa, ei ainoastaan kuvasta teknologista osaamistamme, vaan se on myös symboli omistautumisestamme muotoilun ja kestävän kehityksen rajojen ylittämiseen. Odotamme innokkaasti iF DESIGN AWARD -kilpailun tuomariston lopullista päätöstä ja olemme varmoja siitä, että TESUP V7:n on mahdollista erottua maailman parhaiden joukosta.

Pysykää kuulolla, kun lähdemme tälle jännittävälle matkalle kohti kansainvälistä tunnustusta!