tesup and kuehne nagel cooperation

TESUP ja Kuehne-Nagel: 2 maailman jättiläistä kumppanuutta toimintojen erinomaisuudesta

Makedonian valmistus- ja logistiikkamaailman uudelleenmäärittelyn merkittävässä kehityksessä olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa jännittävästä yhteistyöstä Kuehne-Nagelin kanssa, joka on globaali logistiikka- ja toimitusketjuratkaisujen johtaja. Tämä strateginen kumppanuus on merkittävä virstanpylväs, joka asettaa alustan innovaatioille, kasvulle ja huippuosaamiselle TESUPille Kaakkois-Euroopan sydämessä.

Tehokas synergia

Huippuluokan uusiutuvan energian ratkaisuistaan ​​tunnettuina olemme olleet laajentumiskaarilla pyrkien tehostamaan valmistustoimintojamme ja jakelukykyämme. Kumppanuus Kuehne-Nagelin kanssa, joka on synonyymi logistiikkaosaamiselle, on luonnollinen tavoitteiden ja arvojen linjaus.

Tämä yhteistyö on sitoutunut edistämään valmistuksen huippuosaamista, kestävyyttä ja TESUP-tuotteiden saumatonta toimitusta maailmanlaajuisesti. Kuehne-Nagelin runsas kokemus toimitusketjun optimoinnista yhdistettynä huipputeknologioihin ja sitoutumiseen kestäviin käytäntöihin antaa Makedonian Manufacturing Hubille voimaa.

Kumppanuuden tärkeimmät edut

  • Logistiikan tehokkuus: Allianssi optimoi tuotantoprosessejamme ja lyhentää merkittävästi läpimenoaikoja, mikä varmistaa tuotteiden nopeamman toimituksen asiakkaille maailmanlaajuisesti.
  • Maailmanlaajuinen kattavuus: Kuehne-Nagelin laaja yli 1 400 toimipisteen verkosto yli 100 maassa mahdollistaa maailmanlaajuisen läsnäolon laajentamisen ja uusiutuvan energian ratkaisujen toimittamisen uusille markkinoille.
  • Kestävä kehitys ytimessä : Sekä TESUP että Kuehne-Nagel ovat omistautuneet ympäristöliiketoiminnalle. Tämä kumppanuus korostaa kestäviä logistiikkaratkaisuja, hiilijalanjäljen pienentämistä ja vihreiden toimitusketjujen käytäntöjen omaksumista.
  • Innovaatio- ja teknologiaintegraatio: Innovatiiviset teknologiamme integroidaan Kuehne-Nagelin logistiikkaratkaisuihin, mikä varmistaa reaaliaikaisen seurannan, läpinäkyvyyden ja ketteryyden toiminnassa.

Tie edessä

TESUPin ja Kuehne-Nagelin kumppanuus merkitsee jättiläismäistä harppausta kohti kestävää ja toisiinsa yhdistettyä tulevaisuutta Makedonialle yhdessä Etelä-Euroopan kanssa, jota tukevat teknologiset innovaatiot, ympäristövastuu ja tuotannon huippuosaamista. Tämä strateginen yhteistyö ei ainoastaan ​​vahvista Makedonian roolia maailmanlaajuisessa tuotannossa, vaan myös edistää maailmanlaajuista siirtymistä kohti kestäviä energiaratkaisuja.