tesup app

Miksi tarvitset Tesup-mobiilisovelluksen?

Koska tuomme uusiutuvan energian kaikkien saataville.


Ensimmäinen uusiutuvan energian alalla! Olemme ylpeitä voidessamme esitellä maailman ensimmäisen mobiilisovelluksen, joka on suunniteltu uusiutuvan energian tuotteiden käyttäjille: TESUP App.


Kaikki mobiilisovellukset tarjoavat käyttäjille kätevän pääsyn erilaisiin palveluihin ja tietoihin älypuhelimissaan ja tableteissaan. Tesup-sovellus on enemmän kuin se!


Vuonna 2023 elämme teknologian aikakautta, kuten kaikki tiedätte. Meidän pitäisi hyötyä tästä tekniikasta elämämme kaikissa vaiheissa.


Tätä silmällä pitäen päätimme julkaista mobiilisovelluksemme kuukausia sitten sekä Google Playssa että Apple Storessa tavoittaaksemme sinut helposti ja tuhlaamatta aikaasi tietokoneiden parissa.


Johtavana uusiutuvan energian ratkaisujen toimittajana missiomme on tehdä kestävästä energiasta kaikkien ulottuvilla, ja olemme innoissamme mobiilisovelluksemme saamisesta. Lataa se nyt ja ala hallita energiankäyttöäsi jo tänään.


Tesup-sovellus on suunniteltu auttamaan asiakkaitamme uusiutuvan energian kulutuksessa ja tietoisten energiankäyttöpäätösten tekemisessä. Sovelluksemme avulla asiakkaat voivat tarkastella reaaliaikaisia ​​energiankäyttötietoja, seurata aurinkopaneelien suorituskykyä ja käyttää tilitietoja liikkeellä ollessaan.


Aloitussivullamme on 4 pääosiota:


Osta: Aloita tuotteiden selaaminen upeilla 3D-kuvilla, niin pääset helposti käsiksi tuotetietoihin. Tarjoamme sinulle tuotetiedot ja asennusohjeet. Mene katsomaan tuotteitamme ja lisää taulukkoon.


Asiakaskokemus: Olet jo ostanut tuotteita ja tarvitset apua tuotteesi kanssa. Mene toiseen paikkaan ja täytä lomake. Vaihtoehtoisesti voit aloittaa keskustelun asiakasasiantuntijoidemme kanssa napsauttamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa chat-painiketta. Jätä loput meille, me tavoitamme sinut välittömästi.


Koulutus: Voit varata henkilökohtaisia ​​konsultaatioita kokeneiden tiimimme jäsenten ja insinöörien kanssa. Lisäksi pidämme ilmaisia ​​uusiutuvan energian luentoja, sinun tarvitsee vain rekisteröityä! Löydät myös tuotepalvelun asiakkaille. Ymmärrämme, että uusiutuva energia voi joskus olla hämmentävää, joten sovelluksemme sisältää myös koulutusresursseja, jotka auttavat asiakkaitamme ymmärtämään eri energialähteiden etuja ja kuinka hyödyntää uusiutuvan energian järjestelmiään parhaalla mahdollisella tavalla. Ota rohkeasti yhteyttä!


Blogi: Jos haluat pysyä ajan tasalla viimeaikaisista tapahtumista ympäri maailmaa, energiaan liittyvistä aiheista, uutisista, tämä sivu on sinua varten! Olemme sinuun yhteydessä blogiemme kautta. Palautteesi on meille arvokasta.


Sovelluksemme on saatavilla sekä iOS:lle että Androidille ja se on ladattavissa ilmaiseksi. Tarjoamme sinulle siirtymisen uusiutuvaan energiaan hakemuksella!


Toinen tärkeä Tesup-sovelluksen lataamisen etu on sovelluksemme tarjoama läpinäkyvyys ja hallinta. Voit tarkastella tilitietojasi milloin tahansa ja saada kaikki tiedot, joita tarvitset vihreämmän maailman luomiseksi.


Me Tesupilla olemme lujasti sitoutuneet tuomaan uusiutuvan energian kaikkien saataville. Sovelluksemme on vain yksi monista tavoista, joilla pyrimme saavuttamaan tämän tavoitteen.


Haluaisimme myös kuulla mielipiteesi sovelluksestamme, jotta voimme parantaa sitä. Tavoitteemme on tehdä sinut onnelliseksi ja tarjota sinulle parasta palvelua.