wind turbine tips

Vinkkejä tuuliturbiiniteknikolta

Voi olla hankalaa varmistaa, että tuuliturbiinit asennetaan ja huolletaan oikein, mikä auttaa niitä elämään pitkän käyttöiän tarjoamalla sinulle sähköä. Tänään aiomme ehdottaa joitain vinkkejä, jotka varmistavat, että turbiinisi pyörii onnellisina tulevina vuosina!


 

Turbiinin asennus:


On erittäin tärkeää ankkuroida turbiini oikein ja oikeilla varusteilla. Turbiinin virheellinen ankkuroiminen voi johtaa turbiinin tai omaisuuden vaurioitumiseen. Kiinnitä turbiinin jalusta vahvaan materiaaliin turbiinin ankkuroimiseksi oikein (esimerkiksi turbiinin pulttaus betonirakenteeseen on paljon turvallisempaa kuin hauraan puurungon pultaaminen).


 


TESUP voi tarjota asennustangon, johon voit kiinnittää tuuliturbiinisi suoraan. Tämä sopii tasaiselle maalle tai tasakattoisille rakenteille, kuten matkailuvaunuille. Turbiinin asentaminen asennustankoon lisää tuulen nopeutta turbiinissasi, mikä auttaa sitä tuottamaan enemmän tehoa! Jos haluat asentaa turbiinisi kaltevalle katolle, suosittelemme räätälöityä ratkaisua kattosi mukaan, koska sopivat laitteistot voivat vaihdella katon muodon mukaan. Jos olet epävarma turbiinien sijoittelusta tai ankkuroinnista, TESUP tarjoaa konsulttipalveluita sekä muokkaa kiinteistösi valokuvia näyttämään sinulle mahdollisia tuuliturbiinien sijoituskohteita! Nämä palvelut löydät alla olevien linkkien kautta.


https://www.tesup.com/wind-and-solar-energy-lectures-tesup-university


Kokoonpano:


TESUP-turbiinit toimitetaan osittain koottuna, joten kokoonpanoa tarvitaan. Kun kokoat turbiinia, varmista, että kaikki liitännät on kiristetty kunnolla (mutta ei liian tiukalle, koska tämä voi rasittaa turbiinin rakennetta). Hyvä nyrkkisääntö on kiristää kokonaan, kunnes et voi enää kiristää kiinnitintä ja löysää sitten pulttia puoli kierrosta taaksepäin.