wind turbines in emergency situations

TESUP-turbiinit hätätilanteissa

Tuulen, sateen ja lumen läpi TESUP-turbiineja voi luottaa jatkamaan! Siksi vaikutusvaltainen valtion katastrofivirasto on päättänyt ostaa useita tuuliturbiineja TESUPilta! Kun luonnonkatastrofit iskevät, ne eivät ainoastaan tuhoa koteja, yhteisöjä ja toimeentuloa, vaan myös häiritsevät infrastruktuuria ja sähköverkkoja. Tämä voi vaikeuttaa avun saamista monille sitä tarvitseville ihmisille katastrofin jälkeen. Monet katastrofiavun tekniikat keskittyvät sähkölaitteisiin, kuten kannettaviin, kannettaviin radioihin.

TESUP-turbiinit hätätilanteissa

On tärkeää, että nämä hengenpelastuslaitteet voidaan ladata aina. Katastrofiaputoimistot voivat perustaa väliaikaisia voimalaitoksia nopeasti ja helposti yksinkertaisesti asentamalla erillisen TESUP-tuuliturbiinin ja lataamalla ohjatun akun. Näillä asemilla voidaan ladata radioita, akkuja ja puhelimia, mikä auttaa pelastustyössä!

Virtalähteitä hengenpelastuslaitteet

Ei ole vain tärkeää saada ihmiset pois vaara-alueilta, vaan myös varmistaa, että heillä on turvallinen paikka oleskella, kunnes he voivat nousta jaloilleen. Kannettavaa virtalähdettä, kuten TESUP-turbiinia, voidaan käyttää puolipysyvän virtalähteen luomiseen tilapäisiin majoituskohteisiin. Näin ihmiset voivat ladata puhelimiaan soittaakseen läheisilleen tai tarjota valonlähteitä tarjoamalla sähköä, vaikka verkko on poikki. Paikallisesti tuotetun sähkön käyttö tällaisessa tilanteessa on erittäin hyödyllinen tapa pitää ihmiset mukavana.

Kun luonnonkatastrofit yleistyvät ja yleistyvät maailman lämmetessä, on erittäin tärkeää varautua näihin valitettaviin tilanteisiin ja olosuhteisiin. Virtalähteestä, joka ei ole riippuvainen verkosta, voi olla apua, varsinkin jos verkko on epävakaa. Kannattaa ehkä harkita turbiinin hankintaa kotiisi. Varmistaaksesi, että sinulla on varaenergialähde verkkohäiriön, luonnonkatastrofin tai ei, tarjoamalla sinulle lämpöä ja valoa hankalassa tilanteessa.
Tuulivoima ja luonnonkatastrofit
Toistaiseksi kyseinen katastrofivirasto on ollut kiinnostunut MasterX-, AtlasX- ja Magnum 5 -turbiineista. Nämä ovat loistavia turbiinivaihtoehtoja tähän sovellukseen, niiden alhainen käynnistystuulen nopeus varmistaa, että ne voivat tarjota jatkuvan virtalähteen. Suuren tuulennopeuden sietokykynsä soveltuvat hyvin suurten katastrofien jälkeiseen sään satunnaiseen luonteeseen.

Näitä turbiineja suositeltiin valtion virastolle saman maan armeijan kautta, jolla on aiemmin ollut kokemusta joidenkin TESUP-turbiinien käytöstä. TESUP-turbiinit otettiin käyttöön ankarassa aavikkoympäristössä suurella menestyksellä! Osoittaa suurta kestävyyttä ja luotettavuutta jopa näissä ankarissa olosuhteissa.
Löydät nämä turbiinit TESUP-kaupasta, jos olet kiinnostunut tietämään lisää!

Katastrofiapuvirasto ja tuulivoimalat

Luonnonkatastrofin sattuessa pelastus- ja palautustoimissa on useita vaiheita. Ensimmäinen vaihe välittömästi katastrofin alkamisen jälkeen on etsintä- ja pelastusvaihe. Tässä vaiheessa koulutetut ammattitaitoiset pelastusryhmät ja paikalliset pelastuspalvelut ovat paikalla ja tekevät vaarassa olevista turvallisista ihmisistä. Tämä voi sisältää päiviä tai viikkoja kestäviä kadonneiden ihmisten etsintää. Joukkueiden välinen viestintä on tässä vaiheessa välttämätöntä. Kannettava sähkönlähde, kuten tuuliturbiini, sopii erinomaisesti viestintälaitteiden, kuten radioiden, virtalähteeksi, kuten aiemmin mainittiin, tai pysyvämpään keskusviestintäkeskukseen.

Tämän alkuvaiheen jälkeen on hätäapuvaihe. Tämä edellyttää, että katastrofin uhreille on huolehdittava riittävästi, jotta he voivat pitää heidät hengissä ja terveinä. Suoja, ruoka, vesi ja lääkkeet ovat tämän vaiheen avaintekijöitä. Väliaikainen voima on tässä vaiheessa ratkaisevan tärkeää valon, lämmön ja mukavuuden tarjoamiseksi pakolaisille. Pieni TESUP-tuuliturbiini voi tarjota tarpeeksi virtaa huoneen valaisemiseen, pieneen lämmittimeen tai henkilökohtaisten laitteiden lataamiseen. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun otetaan huomioon, kuinka nopeasti ja helposti tällaisen järjestelmän käyttöönotto on.

Miten muuten TESUP-turbiinia voidaan käyttää hätätilanteessa?

Kun tämä ajanjakso on tasaantunut siihen pisteeseen, että katastrofin uhrit eivät enää ole huolissaan henkestä ja selviytymisestä, alkavat varhaiset toipumisvaiheet. Katastrofin seurauksena kotinsa menettäneet ihmiset alkavat rakentaa uudelleen ja toipua. Koska sähköverkko on todennäköisesti vaurioitunut tässä vaiheessa ja korjausten valmistuminen kestää kauan, vaihtoehtoinen sähkönlähde on loistava aloitus toipuvalle perheelle tai yhteisölle. Tämä saadaan yleensä diesel- tai bensiinikäyttöisellä generaattorilla. Tämä ratkaisu voi olla meluisa ja saastuttava perheille, eikä se ole kaiken kaikkiaan ihanteellinen tapa tuottaa sähköä.

Kun yhteisöt rakentuvat uudelleen keski- ja myöhäisvaiheen elpymiseen, uusiutuvat energialähteet, kuten aurinko- ja tuulivoima, voitaisiin integroida yhteisöihin, jotka tuottavat sähköä kestävästi ilman kansallista verkkoa. Tämä antaa yhteisöille joustavuutta vastaavien tapausten varalta tulevaisuudessa, mikä auttaa pelastamaan ihmishenkiä ja luomaan vauraita alueita ihmisille. Kuten näette, TESUP-turbiinit olisivat suureksi avuksi joissakin näistä tilanteista! Varsinkin kun hätäapuvirasto toteuttaa sen organisoidusti.

TESUP ja sen asiakkaat

TESUP on erittäin innoissaan saadessaan tehdä yhteistyötä valtion viraston kanssa näin tärkeässä ja vaikuttavassa projektissa! TESUP toivoo voivansa työskennellä vastaavissa projekteissa tulevaisuudessa! Tämä asiakas on vain uusin TESUP-tuotteita ostaneiden ja käyttäneiden yritysten ja yliopistojen jo pitkästä listasta. Jos olet kiinnostunut työskentelemään TESUPin kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä ja liittyä TESUP-yhteisöön.