manufacturing office

Tesup on saavuttamassa uuden virstanpylvään avaamalla uuden tuotantolaitoksensa Euroopassa!

Lisäämme tuotantolaitostemme määrää kuukausittain!

Menestyvien kasvavien yritysten tuotantoalueiden tulee jatkuvasti kehittyä. Siksi nopeasti kasvavana yrityksenä, jolla on ennätysmyynti kuukausittain, meillä on uusi tuotantolaitos vastaamaan asiakkaidemme kysyntään ja edistämään kestävää energiamuutosta.

Innovatiivisista tuotteistamme ja sitoutumisestamme kestävään kehitykseen tunnetut olemme ylpeitä ennätyksellisistä myyntiluvuista, jotka kuvastavat nopeaa kasvuamme ja kasvavaa suosiotamme asiakkaiden keskuudessa. Tämän menestyksen valossa tarvitsimme toisen suuremman ja täysin varustetun laitoksen, jossa voisimme jatkaa massatuotantolinjaamme. Tänään olemme iloisia voidessamme ilmoittaa avaavamme uuden huippuluokan tuotantolaitoksen, joka on suunniteltu vastaamaan TESUP-tuotteiden kasvavaan kysyntään ja nopeuttamaan siirtymistä kestävään energiaan.

Uuden laitoksen ansiosta voimme nostaa tuotantoa ja tarjota asiakkaillemme entistä ympäristöystävällisempiä ja energiatehokkaampia tuotteita. Olemme sitoutuneet vaikuttamaan myönteisesti ympäristöön ja olemme sitoutuneet käyttämään vain kestäviä materiaaleja ja käytäntöjä kaikessa toiminnassamme.

Tällä uudella laitoksella tavoitteenamme on saavuttaa yli 300 MW:n kuukausittainen tuuliturbiinien valmistuskapasiteetti.

Vahvojen myyntilukujemme, innovatiivisten tuotteidemme ja kestävään kehitykseen sitoutumisemme ansiosta olemme valmiita saavuttamaan entistä enemmän menestystä ja kasvua tulevina vuosina. Uuden tuotantolaitoksen avaaminen on askel kohti vihreämpää ja kestävämpää tulevaisuutta, ja odotamme innolla yhteistyötä kanssanne, rakkaat asiakkaat ja kumppanit, tämän muutoksen edistämiseksi.

Olemme ylpeitä voidessamme laajentaa liiketoimintaamme kaikilla osa-alueilla. Menestys vaatii uusia mahdollisuuksia ja kasvua, emmekä epäröi ottaa toista askelta kohti menestystä.