atlas wind turbine series

Tapaa uudet TESUP ATLAS 7 ja X7, maailman suosituimmat tuuliturbiinit!

Jotain tärkeää on kypsynyt keittiössämme jo jonkin aikaa ja nyt on aika jakaa se teidän kanssanne. Tutustu uusiin ATLAS X7 ja ATLAS 7! ATLAS-tuuliturbiinimme on päivitetty ja ne ovat nyt tehokkaampia, kestävämpiä, ergonomisempia ja tyylikkäämpiä kuin koskaan! Uudella generaattorillaan ne voivat tuottaa jopa 7 kWh sähköä tunnissa.
TESUP ATLAS -tuuliturbiinit ovat maailman suosituimpia kotitalouksien pystytuulivoimaloita. Globaalina johtajana kehitämme jatkuvasti tuotteidemme parannuksia, jopa myydyimmille tuotteillemme, sillä innovaatio ei lopu koskaan. Enemmän tehoa, uutta innovatiivista muotoilua ja parempaa kestävyyttä erittäin edulliseen hintaan!
Mitä uutta?
Enemmän tehoa, enemmän sähköä ja säästöjä
Uusissa ATLAS-malleissa on tehokkaampi ja tehokkaampi 7 kW generaattori. Ne voivat tuottaa jopa 168 kWh päivässä! UUDET ATLAS-mallit on suunniteltu tarjoamaan parempi pito rungon ja terien välillä niin, että terien kääntyessä sen pyörivä liike (voima) siirtyy generaattoriin ilman tehon menetystä. Joten se tekee ATLAS-tuuliturbiineista tehokkaampia.
Uusi tyylikäs ja ergonominen muotoilu
Uusi parannettu runko antaa ATLAS-tuuliturbiineille nykyaikaisemman ilmeen ja paremman suojan ulkoisilta tekijöiltä. Lisäksi uusi viileä harmaa väri tekee tuotteista todella siistejä ja ensiluokkaisia!
Helpompi kokoaminen
ATLAS X7:ssä on uusi ohjauskehys, joka helpottaa kokoamista entisestään. Tällä uudella rungolla on todella helppo pitää siivet linjassa ylälaippaan sopivaksi. Sinun tarvitsee vain koota tuuliturbiini tuotteen käyttöohjeen jokaisen vaiheen mukaisesti. Koko kokoonpanoprosessi kestää vain 30 minuuttia.
Parempi kestävyys
Nyt käytämme ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kiinnikkeitä molemmissa ATLAS-malleissa kestävyyden parantamiseksi.
Räätälöinti
Uusi ATLAS X7 tarjoaa sinulle 6 tai 12 siiven vaihtoehdon, jolla voit säätää turbiinisi siipien määrää tietyn sijaintisi keskimääräisen tuulennopeuden mukaan.
osia Atlas-tuuliturbiinisarjasta
Nyt voit nauttia puhtaan energian tuottamisesta tehokkaampien, kestävämpien ja tyylikkäämpien TESUP-tuotteiden avulla. Tilaa ATLAS-tuuliturbiinisi jo tänään, tehon ja innovatiivisen suunnittelun yhdistelmä.