a woman working

Oletko tavannut Handen?

Esittelyssä ohjattu sääntelytoiminto
Tervetuloa tiimisarjamme toiseen jännittävään lukuun, jossa kerromme ainutlaatuisten TESUP-tiimimme jäsenten tarinoita ja uraa. Tänään tavataan Hande, merkittävä kemianinsinööri, joka on saumattomasti siirtynyt lääkemaailmasta uusiutuvan energian alalle. Hänellä on keskeinen rooli sen varmistamisessa, että tuotteemme täyttävät maailmanlaajuiset sääntelystandardit, samalla kun hän lisää hieman omituisuutta päivittäiseen rutiiniinsa.
Handen matka alkoi lääketekniikan maisterin tutkinnosta ja vuosikymmenen kokemuksella lääketeollisuuden eri puolilta. Elämän käänteet kuitenkin johtivat hänet TESUPiin, jossa hän nyt varmistaa, että tuotteemme ovat säännösten mukaisia ​​monilla maailmanlaajuisilla markkinoilla. Hänen roolinsa ulottuu paperityötä pidemmälle; hän on aktiivisesti mukana viranomaisdokumentaation valmistelussa ja ylläpidossa, riskien arvioinnissa ja riskienhallintatoimien tukemisessa.
TESUPissa Handen ura on kokenut huomattavan evoluution. Siirtyminen lääkkeistä uusiutuvaan energiaan on muuttanut hänen tapaansa lähestyä työtään ja ratkaista ongelmia. TESUPin innovaatiovetoinen ympäristö on ollut tärkeässä roolissa hänen uran kasvussaan, ja se on rohkaissut häntä lähestymään ideoita tuoreista näkökulmista. Tämä luova lähestymistapa edistää jatkuvaa menestystämme kestävän energian alalla.
Yksi Handen TESUPissa eniten arvostamista seikoista on erinomainen tasapaino hänen työ- ja yksityiselämänsä välillä. Vilkkaassa TESUP-ympäristössä mahdollisuus ylläpitää henkilökohtaisia ​​suhteita ja harjoittaa itsehoitoa on keskeisellä sijalla. Tämä ainutlaatuinen työkulttuuri korostaa yleistä hyvinvointia ja antaa Handelle arvokasta aikaa olla yhteydessä perheeseen, ystäviin ja investoida henkilökohtaiseen hyvinvointiinsa.
Handen elämässä tyypillinen päivä on kaikkea muuta kuin tyypillinen. Hänen suurin haasteensa on aktiivinen vaihtaminen kolmen kielen välillä. Puhuttuaan englantia TESUP-kokouksessa hän saattaa joutua vanhempien ja opettajien tapaamiseen osallistuen aktiivisesti saksan kieleen. Joskus kielet kietoutuvat ilahduttavasti yhteen, mikä johtaa hauskoihin tilanteisiin, joissa englanninkieliset ohjeet saavat saksalaisen maun ja päinvastoin. Tämä kielellinen akrobatia kuitenkin asettaa satunnaisesti haasteen hänen keskittymiselle.
Kuukausittain Hande varmistaa päättäväisesti, että kaikki tuotteemme ovat vaadittujen lakisääteisten standardien mukaisia. Hän tarkastelee huolellisesti tuotedirektiivien taustalla olevat eurooppalaiset normit ja toteuttaa tarvittavat muutokset. Tämä sitoumus on merkittävä askel kohti TESUPin kestävän kehityksen parantamista ja uusiutuvan energian alan korkeimpien standardien noudattamista.
nainen metsässä
Kun Hande ei puolusta säännösten noudattamista tai kestävyyttä, hän nauttii erilaisista harrastuksista ja hänellä on muutamia ainutlaatuisia omituisuuksia. Hän ylläpitää fyysistä kuntoaan käymällä säännöllisesti kuntosalilla ja harrastaa vilkasta tennistä. Mutta tässä se on mielenkiintoista: Hande ei näytä pystyvän nauramaan katsoessaan komediaelokuvia tai koomikoita. Sen sijaan hän löytää keskittymiskykynsä vilkkaassa kahvilassa mieluummin kuin hiljaisissa ympäristöissä, joissa hän on tuottavampi. Hänellä on aina sinfonista metallimusiikkia taustalla työskennellessään tai lukeessaan. Ja ihastuttavassa käänteessä hän ei voi nauttia munasta kastelematta sitä hunajalla.
Hande on todellinen aarre TESUP-perheessä. Yhdistelmällä asiantuntemusta, sopeutumiskykyä ja ripaus ainutlaatuisuutta hän lisää dynaamisen ja innovatiivisen ulottuvuuden uusiutuvaan energiaan. Meillä on etuoikeus saada hänet tiimiimme ohjaamaan yrityksen omistautumista kestävälle kehitykselle ja hyvinvoinnille, yksi säädösasiakirja ja hunajakuorrutettu muna kerrallaan. Hande, olet säätelyvelho, ja olemme onnekkaita saadessamme sinut mukaan!