wind turbine technician

Oletko tavannut Ercanin?

Tervetuloa TESUP Team -sarjan osaan 6! Tänään esittelemme sinulle Ercanin, tuotantopäällikön, nerouden, joka tekee TESUPin uusiutuvan energian unelmista totta. Valmistaudu tutustumaan TESUPin tuotantomatkan kiehtovaan maailmaan Ercanin ja hänen ammattitaitoisen teknikkonsa johdolla.

Intensiivisen sinisillä silmillään Ercan erottuu liikkeellepanevana voimana asioiden toteuttamisessa. Hänellä on paljon kokemusta tavaroiden tekemisestä, ja hän on siinä todella hyvä!

Ercan ei tee päivittäistä rutiinia; hän on aidosti intohimoinen tekemissään. Hän tekee tiivistä yhteistyötä TESUP-insinöörien kanssa suunnitellakseen, miten asiat tulisi tehdä. Ja tiedätkö mitä? Hän todella rakastaa sitä! Lisäksi hän tietää, mitä TESUP tekee ympäristön hyväksi uusiutuvalla energialla. Hänen omien sanojensa mukaan "Luonnon ja ympäristön kannalta hyödyllisten ja suojelevien tuotteiden valmistaminen TESUPissa ja niiden toimittaminen suoraan käyttäjille antaa minulle suurta moraalista tyydytystä ja ylpeyttä."

Hänen päivärytminsä alkaa kupillisella kahvilla ja tarkistamalla, mitä aikataulussa on. Hän keskustelee teknikkoryhmänsä kanssa varmistaakseen, että kaikki tietävät, mitä sinä päivänä tapahtuu. Sitten hän ryhtyy varmistamaan, että asiat sujuu kitkattomasti. Hän tapaa insinöörejä ja logistiikkatiimiä pitääkseen kaiken synkronoituna. Tuuliturbiinien ja aurinkopaneelien valmistus vaatii osaamista, TESUP on sen mestari tavoitteenaan tuottaa energiaa luonnosta vahingoittamatta planeettaa.

TESUP teknikot
*Ercan joidenkin tiiminsä jäsenten kanssa

Ja kun Ercan ei ole tuotannon supertähti, hän on vain tavallinen kaveri. Hän rakastaa viettää aikaa tyttäriensä ja perheensä kanssa. He lähtevät hauskoille retkille yhdessä ja nauttivat vanhasta hyvästä isän ja tyttären välisestä suhteesta. Hänen elämänfilosofiansa on olla oikeudenmukainen, rehellinen, elää hetkessä, ei missata elämää. Hänen suurin voimavara ja prioriteetti elämässä on hänen perheensä. Hän tuntee syvää kiintymystä nuoriin yksilöihin, ja yhdessä tovereidensa kanssa he tekevät ahkerasti yhteistyötä ohjatakseen heidät pois haitallisista tavoista samalla kun he harjoittelevat aktiivisesti urheilua. Dynaamisen urheiluseuran puheenjohtajana hän johtaa näitä pyrkimyksiä ja löytää lohtua todistaessaan älykkäiden, kettereiden ja hyveellisten urheilijoiden kehitystä. Tämä rooli antaa hänelle mahdollisuuden vaalia ja muokata heidän potentiaaliaan, mutta se jättää myös lähtemättömän vaikutuksen näiden pyrkivien nuorten elämään. Sen lisäksi, että hän on sitoutunut nuorten kehittämiseen, hän ruokkii intohimoa historiallisiin kohteisiin ja uusien kohteiden löytämiseen, mikä kuvastaa hänen rakkauttaan kulttuurin rikastumiseen ja uusiin kokemuksiin.

Vakavan työpersoonansa lisäksi Ercanin kollegat tietävät, että hänellä on loistava huumorintaju ja aito luonne, mikä lisää TESUPin ystävällistä tunnelmaa. Joten, hatun nosto Ercanille, miehelle valmistustaikojen takana. Hän ei vain tee hienoja energiajuttuja, vaan hän myös auttaa tekemään maailmasta vihreämmän ja puhtaamman paikan meille kaikille.