image of wind turbine sound power

Kuinka äänekkäitä kotitalouksien tuuliturbiinit ovat?

Harkitsetko tuulivoiman hyödyntämistä TESUP-tuuliturbiinilla, mutta oletko huolissasi melutasosta? Kolina kuva massiivisista tuulipuistoista, jotka tuottavat ei-toivottua melua, saattaa saada sinut epäröimään. Olemme kuitenkin täällä tehdäksemme ennätyksen suoraan: TESUP-tuuliturbiinit ovat hämmästyttävän hiljaisia, eikä sinun tarvitse huolehtia korvia aiheuttavista häiriöistä.

Kuinka kova tuuliturbiini todella on?

Yksi yleinen huolenaihe mahdollisten tuuliturbiinien omistajien keskuudessa on koettu melutaso, etenkin kun turbiini asennetaan heidän kotinsa lähelle. Olet ehkä nähnyt uutisia, joissa korostetaan kaupallisten tuulipuistojen aiheuttamia meluongelmia. Voit olla varma, että TESUP-tuuliturbiinit ovat maailma erillään näistä teollisuusjätteistä.

Pieni muoto, suuri hiljaisuus

TESUP-tuuliturbiinit on suunniteltu vähentämään melua. Massiivisiin kollegoihinsa verrattuna näillä tuuliturbiineilla on pieni muotokerroin, mikä tarkoittaa paljon hiljaisempaa melutasoa. Joten kuinka hiljaisia ​​ne ovat? TESUP-tuuliturbiinit tuottavat jopa 35 dB:n melutasoa, mikä on alle puolet pölynimurin äänestä. Perspektiivistä katsottuna kotitalouksien keskimääräinen melutaso on noin 40 dB, kuiskaus rekisteröidään noin 30 dB ja tyypillinen pölynimuri toimii korvia 75 dB:llä.

TESUP-tuuliturbiinien melutaso on hieman kuiskausta kovempi, joten ne ovat ihanteellinen valinta asuinalueille. Jos olet huolissasi tuuliturbiinista tulevasta melusta, ei ole mitään syytä huoleen!

Tiukka melutestaus

Olemme ylpeitä siitä, että tuotteemme täyttävät tiukat melustandardit. Tuulivoimalojemme melutaso testataan säännöllisesti ihanteellisissa ulkoilmaympäristöissä, jotka soveltuvat tuuliturbiinien asentamiseen. Tämä sitoutuminen laatuun ja hiljaisuuteen varmistaa, että voit nauttia tuulienergian eduista ilman häiriöitä.

Tuulen nopeudella on väliä

On tärkeää ottaa huomioon, että tuuliturbiinin tuottama melu riippuu myös tuulen nopeudesta. Pienemmillä tuulennopeuksilla syntyvä ääni on todennäköisesti vielä alhaisempi, mikä varmistaa, että voit nauttia rauhasta myös tuulisina päivinä.

Maailmassa, jossa melusaaste on kasvava huolenaihe, pienet tuuliturbiinimme erottuvat hiljaisen energiantuotannon mestareina. Keskimääräistä kotitaloutta alhaisemmalla melutasolla turbiinimme tarjoavat kestävän ja huomaamattoman tavan valjastaa tuulienergiaa. Voit turvallisesti asentaa TESUP-tuuliturbiinin kiinteistösi murehtimatta rauhaasi ja hiljaisuuttasi.

Sano hyvästit äänekkäälle turbiinikuvalle ja toivota kuiskaavat jättiläiset tervetulleeksi elämääsi!