clean energy day image

Juhlistamme maailmanlaajuista puhdasta energiapäivää yhdessä TESUPin kanssa.

Tammikuun 26. päivänä valmistaudu sukeltamaan maailmanlaajuiseen Puhdasta Energiaa -päivän juhlaan! Täällä TESUPilla me keskitymme tunnistamaan puhtaan energian uskomattoman voiman mullistaa elämäämme ja suojella rakastettua ympäristöämme. Energiassa ei ole kyse vain asiasta - se on pelinmuuttaja, joka muokkaa maailmaamme.

Juuri kansainvälisen puhdasta energiapäivää juhlistaaksemme olemme innoissamme tarjoamassa jopa 40 % alennusta puhtaan energian tuotteistamme. Tämä ei ole vain alennus; se on kutsu kaikille liittyä puhtaan energian liikkeeseen.

Oletko utelias puhtaan energian syvällisestä vaikutuksesta elämäämme ja planeettaamme? Syvenny yksityiskohtiin jatkamalla lukemista!

Puhtaan energian puolesta kaikille:

Ilmastonmuutos on kiireellinen maailmanlaajuinen huolenaihe, ja se on ratkaisevaa taistelussa haitallisia päästöjä vastaan. Se ei vähennä vain hiilijalanjälkeä vaan auttaa myös yhteisöjä, joilla ei ole luotettavia voimanlähteitä. Yllättäen 675 miljoonaa ihmistä, pääasiassa Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, elää edelleen ilman sähköä.

Puhtaan energian tilastot


Puhtaan energian, sosioekonomisen kehityksen ja ympäristönsuojelun välinen yhteys on olennainen. Puhtaan energian saavutettavuuden puute vaikuttaa koulutukseen, terveydenhuoltoon ja taloudellisiin mahdollisuuksiin, erityisesti kehitysalueilla, jotka edelleen luottavat saastuttaviin fossiilisiin polttoaineisiin. Sitoutumisemme puhtaaseen energiaan on askel kohti tämän kierteen katkaisemista.

TESUPin kotituhkureilla ja aurinkopaneeleilla puhtaan energian tuottaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Hankkimalla V7-pystytuuliturbiini tai H7-vaakasuora tuuliturbiini voit voimistaa koko kotisi, puutarhan tai yrityksesi, tietäen samalla suojelevasi luontoa.

Omat koulutusaloitteemme:

TESUPilla uskomme, että koulutus on voimakas muutoksen työkalu. Siksi työskentelemme aktiivisesti koulujen kanssa kouluttaaksemme seuraavaa sukupolvea puhtaan energian eduista. Herättämällä tietoisuutta varhain tavoitteenamme on innoittaa vastuuntuntoa ympäristöä kohtaan ja kannustaa kestäviin käytäntöihin.

Puhtaan energian: Ratkaisu planeetallemme

Fossiilisten polttoaineiden polttaminen energiantuotantoon lisää kasvihuonekaasuja, mikä johtaa ilmaston lämpenemiseen. Ilmastonmuutoksen torjumiseksi meidän on siirryttävä pois fossiilisista polttoaineista ja sijoitettava puhtaisiin, edullisiin, kestäviin ja luotettaviin energialähteisiin.

Kansainvälinen puhdasta energiapäivää vietetään 26. tammikuuta, ja se vaatii oikeudenmukaista ja sisällyttävää siirtymistä puhtaaseen energiaan. Se on päivä herättää tietoisuutta puhtaan energian voimasta ihmisten ja planeetan hyväksi.

Liity seuraamme tekemään puhtaasta energiasta kaikkien saatavilla, parantamaan elämää ja suojelemaan planeettaamme erityistarjouksella jopa 40 % alennuksella. Yhdessä rakentakaamme puhtaampi, kirkkaampi ja kestävämpi maailma kaikille.