Inspiring power plant built with TESUP Products - Learn from a valued customer

TESUP-tuotteilla rakennettu inspiroiva voimalaitos – Opi arvostetulta asiakkaalta

Kuvittele kestävä voimalaitos, joka hyödyntää uusiutuvan energian rajattomat mahdollisuudet. Euroopassa arvostettu asiakkaamme on toteuttanut visionsa rakentamalla uraauurtavan voimalaitoksen huippuluokan TESUP-tuotteista. Heidän kiinteistönsä sijaitsee kumpuilevilla vihreillä kukkuloilla ja on nyt osoitus puhtaan energian valtavasta potentiaalista.

He ovat tehneet oikean valinnan muuttaessaan maansa kukoistavaksi uusiutuvan energian keskukseksi, jossa on elävää sähköä TESUPin avulla. Katsotaanpa, miksi TESUP-tuotteet ovat täydellinen valinta tähän projektiin:

TESUP Magnum 5 vaakatasossa oleva tuulivoimala

MAGNUM 5 Horizontal -tuuliturbiinimme on todellinen ihme, joka on suunniteltu tarjoamaan luotettavin ja tehokkain tuulivoiman tuotanto. Maailman vahvimpana tuuliturbiinina ja kestävinä vaakasuuntaisena tuuliturbiinina se tarjoaa alhaisimman käynnistystuulennopeuden, mikä tekee siitä optimaalisen valinnan tuulipuistoihin. Se pystyy tuottamaan erillisen 5 kW:n sähköntuotantokapasiteetin ja pyörimisen alkaessa vain 3 m/s tuulen nopeudella, tämän turbiinin suuri tuulen valuma-alue takaa tasaisen ja rajoittamattoman liikkeen. Valmistettu korroosionkestävästä erinomaisesta hiilikuidusta, se toimii moitteettomasti jopa kylmissä lämpötiloissa, kestää jopa -50 C. Sen kestävyys yhdistyy kevyeen muotoiluun ja hiljaiseen toimintamekanismiin, mikä tekee siitä harmonisen lisän mihin tahansa ympäristöön.

TESUP Puolijoustava aurinkopaneeli

Aurinkopaneelimme tarjoaa vertaansa vailla olevan monipuolisuuden ja tehokkuuden. Merkittävällä 205 watin tehontuotannolla neliömetriä kohden se pystyy syöttämään erilaisia ​​sähkölaitteita sekä lataamaan akkuja ja inverttereitä. Sen erottaa sen joustavuus ja kevyt muotoilu, joka painaa vain 2 kg ja on vain 1,39 mm paksu. Tämän joustavuuden ansiosta se sopii minkä tahansa pinnan muotoon, mikä tekee siitä ihanteellisen seinien, kaarevien kattojen, veneiden ja tuulipuistojen rakentamiseen. Jopa heikossa valaistuksessa ja pilvisissä olosuhteissa sen erikoiskuvioitu pinta vähentää valon heijastusta ja parantaa suorituskykyä.

Me TESUPissa uskomme, että uusiutuvan energian tulee olla kaikkien saatavilla. Siksi tuotteemme on suunniteltu edullisiksi, joten ne ovat erinomainen valinta niille, jotka haluavat rakentaa voimalaitoksen. TESUPin sitoutumisen ansiosta laatuun, luotettavuuteen ja kustannustehokkuuteen asiakkaamme pystyi rakentamaan voimalaitoksensa helposti. Uusiutuvan energian laitoksen rakentaminen TESUP-tuotteilla ei ole enää kaukainen unelma, vaan realistinen tavoite, kiitos poikkeuksellisen edullisen tarjontamme.

Liity uusiutuvan energian vallankumoukseen TESUPin kanssa. Innovatiiviset ja luotettavat tuotteemme, joiden tukena on vuosien kokemus ja asiantuntemus, muuttavat tapaamme valjastaa puhdasta energiaa.