new TESUP website

Esittelyssä Tesupin uusi paranneltu verkkosivusto ja erikoistuotteet

Parantaaksemme asiakaskokemustasi, esittelemme ylpeänä upouuden verkkosivustomme, joka tarjoaa asiakkaille saumattoman ja luokkansa parhaan sähköisen kaupankäynnin alustan, jolla he voivat tutustua ja ostaa ainutlaatuista tuotevalikoimaamme. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, nopeamman ostokokemuksen ja tyylikkään suunnittelun ansiosta uusi verkkosivustomme lupaa opastaa sinut vaivattomasti selaamisesta kassalle.

Uudistetun verkkosivustomme lisäksi olemme nostaneet tuotteemme ennennäkemättömään täydellisyyteen. Tesup-tuotteiden edistyksellinen muotoilu asettaa meidät eturintamaan ja takaa vertaansa vailla olevan kokemuksen. Yli 50 maassa käytössä oleva tavoitteemme on maailmanlaajuinen: Tesup, välttämätön jokaiseen kotiin maailmanlaajuisesti!

Tapaa TESUP V7 ja H7:

tesup V7 tuulivoimala

TESUP V7 pystytuuliturbiini (7 kW)


Sen 7 kW:n sähköntuotantokapasiteetilla voit tuottaa jopa 168 kWh/vrk. Tehoa, kestävyyttä, ergonomiaa ja tyyliä varten uudelleen suunniteltu TESUP V7 -tuuliturbiini ylittää edeltäjänsä. Jotta voimme huomioida sijaintisi ainutlaatuiset tuuliolosuhteet, tarjoamme valikoiman terävaihtoehtoja, jotka takaavat optimaalisen tehokkuuden. V7:ssä on keskisuurille ja suurille tuulennopeuksille räätälöidyt siivet ja lisäjoustavuus sisällyttää pakettiisi alhaisen tuulen nopeuden vaihtoehtoja. Paranna kokemustasi V7-tuuliturbiinin mukautettavien ominaisuuksien avulla, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevaa suorituskykyä.


Korkean teknologian ruostumattomasta alumiinista valmistettu V7 on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista, mikä osoittaa poikkeuksellista kestävyyttä. Se on UV-kestävä, optimoitu tehokkaaseen tuulen ohjaukseen ja tuottaa erittäin hiljaisen melun hiljaisemman toiminnan takaamiseksi. Turbiini on tarkasti tasapainotettu tärinän minimoimiseksi.


Mullistavan IoT-tekniikan ansiosta sen avulla voit vaivattomasti seurata sähköntuotantoa ja säätää jännitettä sääolosuhteiden mukaan suoraan mobiilisovelluksestasi. Kaikki tämä ohjaus sormenpäilläsi takaa saumattoman kokemuksen.

tesup H7 tuulivoimala

TESUP H7 vaakatasoinen tuuliturbiini (7KW)


TESUP H7 on todellinen voimanpesä, joka tuottaa vaikuttavat 7 kW, mikä vastaa huomattavaa 168 kWh päivässä. Maailmanlaajuisesti suosituksi vaakasuuntaiseksi tuuliturbiiniksi tunnustettu se toimii saumattomasti vaikeimmissakin sääolosuhteissa. Korroosionkestävästä hiilikuiturungosta valmistettu se pysyy joustavana jopa -50 °C:n lämpötiloissa. Nopea käynnistys vain 3 m/s tuulen nopeudella ja virtaviivainen 40 minuutin asennusprosessi edustavat mukavuuden huippua.

Lisäksi se integroituu saumattomasti TESUP-aurinkopaneelien kanssa tarjoten kattavan energiaratkaisun. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa ylijäämäsähkön myynnin takaisin verkkoon, mikä ilmentää tehokkuuden lisäksi myös ympäristötietoisuutta.


Tehosta vihreitä kotejasi ja pelasta planeetta samanaikaisesti innovatiivisilla tuuliturbiineillamme. Valjasta tuulen ja auringon energia saavuttaaksesi täydellisen itsenäisyyden jättämällä hyvästit sähkölaskuille.

Matkamme on kuitenkin vasta alussa – sitoutuminen uusiutuvan energian parhaiden ratkaisujen toimittamiseen. Pyrimme esittelemään parempia myyntikokemuksia, ainutlaatuisia tuotteita ja omavaraisuutta. TESUPilla lähdemme säälimättömälle matkalle paremman maailman luomiseksi askel kerrallaan.