wind turbine in a village

Voiko TESUP auttaa sinua?

TESUP esittelee uuden maailmanlaajuisen projektin!

Yhä useampi jokapäiväinen työ vaatii sähköä toimiakseen. Olipa kyseessä kommunikointi rakkaansa kanssa, veden keittäminen tai huoneen valaiseminen. Nämä tehtävät eivät ole ongelma useimmille maissa, joissa on hyvin kehittynyt infrastruktuuri ja varakas väestö.


Mitä tapahtuu, kun olet eristetty luotettavasta verkosta? Tai sinulla ei ole varaa maksaa sinulle toimitetusta sähköstä? Valitettavasti tämä koskee monia ihmisiä ympäri maailmaa. Näille ihmisille olisi todella hyötyä, jos heillä olisi oma henkilökohtainen virtalähde, radion lataaminen, peltojen kastelu ja talojen valaistus.


Joten miten tämä voitaisiin tarjota? No uusiutuvat energialähteet tietysti! Tuuli- ja aurinkovoimaa on kaikkialla maailmassa, ja niitä voidaan käyttää sähkön tuottamiseen paikallisesti ja verkon ulkopuolella.


TESUP lähettää 20 YUZO-tuuliturbiinia (yhdessä niiden lataussäätimien kanssa) ympäri maailmaa niille, jotka voisivat käyttää vähän apua oman voimansa tuottamiseen. Näiden kannettavien turbiinien nimellisteho on 11,5 m/s ja 150 wattia, runsaasti tehoa talon valaisemiseen tai pienen pumpun pyörittämiseen.


Lisäksi TESUP ottaa vastaan ​​hakemuksia. Jos tarvitset YUZO-turbiinia, seuraa alla olevaa linkkiä!