unplugged business

Yritykset, jotka on irrotettu sähköverkoista

Ihmisillä on haitallisia vaikutuksia ympäristöön. Kun väestö kasvaa, myös aiheuttamamme haitat kasvavat.

Jokainen vaihe, jonka otamme hankinnasta pakkaamiseen ja jätehuoltoon, vaikuttaa ympäristöön. Ympäristöstä välittävät yritykset etsivät ratkaisua tähän ongelmaan. Jotkut vähittäiskauppiaat harkitsevat toimintansa kiertokulkua.

Nämä yritykset haluavat osoittaa kestävän kehityksen sitoumuksensa ympäristölle ja kuluttajille. He ovat hyvin tietoisia siitä, että uusiutuva energia on tulossa halvemmaksi ja helpommaksi saatavilla monissa olosuhteissa. Joidenkin tutkimusten mukaan uusiutuvat energialähteet ovat nyt halvin uusi sähköntuotantomuoto kahdelle kolmasosalle maailman väestöstä.


Monet yritykset ovat omaksuneet uusiutuvan energian ideoita eri maista ja markkinoilta. Yksi niistä on Isossa-Britanniassa, Lolan cupcakes. He ilmoittivat käynnistävänsä ensimmäisen vähittäiskaupan, joka on irrotettu sähköverkosta. He luottavat katolla oleviin aurinkopaneeleihin ja tarjoavat energiaa jääkaapeilleen, valoilleen ja kassajärjestelmilleen.


On myös universaaleja yrityksiä, kuten Estee Lauder Companies, Sephora, Google, Apple, Starbucks, Microsoft, Intel, Samsung, P&G, Intel, IKEA, DHL, Unilever, HM ja Netflix, jotka ovat yksi uusiutuvaa energiaa käyttävistä yrityksistä.

Elokuussa 2019 Gap Inc. allekirjoitti 12-vuotisen VPPA:n Enel Green Powerin kanssa, joka tuottaa tarpeeksi energiaa yli 1 500:n yhtiön maailmanlaajuisen vähittäiskaupan virransyöttöön. Gap Inc. ennakoi saavuttavansa vuoden 2020 tavoitteensa vähentää kasvihuonekaasupäästöjä 50 % vuoden 2015 lähtötasoon verrattuna liittoutumamme avulla.

Jos olet yksi niistä yrityksistä, jotka haluavat siirtyä uusiutuvaan energiaan, mutta et tiedä miten tai mistä aloittaa, ota meihin yhteyttä. Rakennamme yhdessä vihreää energiaa yrityksellesi. Voimme auttaa sinua luomaan vihreämmän tulevaisuuden kaikille.

Tulevaisuus on uusiutuvassa energiassa ja viisaat yritykset ovat jo panostaneet siihen. Vihreän energian valitseminen maksaa aina takaisin pienistä yrityksistä suurempiin.
Muistaa! Vihreä on nykyään edullisempaa.