atlas2 wind turbine

Atlas 2.0 päivitetään!

Atlas 2.0 on yksi TESUPin suosituimmista tuulivoimaloista, se on varmasti suosittu vaihtoehto jokaiselle, joka etsii pystysuuntaista tuuliturbiinia!

TESUP haluaa saada mahdollisimman paljon suorituskykyä tästä erityisestä TESUP-turbiinista tehdäkseen siitä entistä tehokkaamman ja tuottaakseen sen seurauksena yhä enemmän sähköä käyttäjilleen.


Joten TESUP investoi Atlas 2.0:n tulevaisuuteen luomalla "TESUP Atlas 2.0 Powered by TESUP 5kW". Tämän klassisen turbiinin uusi versio sisältää 5 kW:n TESUP 3 -kolmivaihegeneraattorin!


Uusi suorakäyttöinen generaattori vähentää nykyisten vaihdelaatikoiden aiheuttamaa kitkaa ja mahdollistaa tuuliturbiinin pyörimisen alhaisemmilla tuulennopeuksilla!
Jos olet kiinnostunut näkemään nämä uudet generaattorit toiminnassa, TESUP on juuri julkaissut uusia videoita sähköntuotantokokeilussa olevista generaattoreista!

  Valitettavasti tämä maksaa alkuperäisen turbiinin lisäkustannuksia. TESUP kuitenkin uskoo, että tämä investointi kannattaa pitkällä aikavälillä! Pidä silmällä lisätietoja ja päivityksiä tästä uusimmasta kehityksestä!