power plant

Voimalaitos kotiisi?!

Lapsena monet ihmiset näkevät massiivisia voimalaitoksia, joita on täynnä kaikkialla maailmassa. He katsovat hämmästyneenä valtaviin rakennuksiin ja rakenteisiin, jotka jotenkin antavat heille voimaa käyttää kodeissaan. He ajattelevat, "eikö olisi niin mielenkiintoista työskennellä sellaisessa paikassa!" Nähdä, kuinka niin tärkeä osa yhteiskuntaa toimii ja miten yhteiskunnalle elintärkeää sähköä tuotetaan. Entä jos TESUP nyt kertoisi näille ihmisille, että voisit paitsi käyttää voimalaitosta myös olla koko toiminnan omistaja? Ja jopa sen, että voit mahdollisesti käyttää omaa henkilökohtaista voimalaitostasi mukavasti omasta kodistasi tai puutarhastasi!


Kodin voimalaitos


No tämä on todellisuutta monille ihmisille! Halvempien ja halvempien uusiutuvaan energiaan perustuvien teknologioiden myötä sähkön tuottamiseksi ei enää tarvitse olla kovin suurta tehdasta, kuten rakennusten ja koneiden kokonaisuutta. Sen sijaan voit hyödyntää ympärilläsi olevaa ympäristöä sähkön tuottamiseen ja myymiseen voitolla! Vaikka se ei todennäköisesti ole aivan samaa energiantuotantoa kuin jotkin näistä voimalaitoksista, se on ehdottomasti hyvä tapa vähentää energialaskujasi ja ehkä ansaita vähän rahaa!


Paras veto useimmille ihmisille, jotka haluavat omaa pientä voimalaitostaan, olisi käyttää tuuli- tai aurinkoenergiageneraattoreita, nimittäin tuulivoimaloita tai aurinkopaneeleja. Nämä laitteet voidaan helposti sijoittaa katolle tai tilavaan puutarhaan. Tarvitset vain vähän tuulta tai aurinkoa saadaksesi nämä liikkeelle. Katolle, erityisesti vinolle, aurinkopaneelit voivat olla oikea tapa. Monien tuuliturbiinien kiinnittäminen turvallisesti vaikeaan katon muotoon voi olla vaikeaa. Koska aurinkopaneelit ovat litteitä, monet mahtuvat todennäköisesti katollesi. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö voisi integroida myös pari tuuliturbiinia pitämään energian virrassa pilvisenä päivänä.
Tuulivoimala sopii todennäköisesti paremmin suureen puutarhaan. Turbiinit voidaan asentaa pylväisiin, ja niiden pinta-ala on yleensä pienempi kuin aurinkopaneelilla, jolloin puutarhaan jää enemmän tilaa lapsille juosta tai rentoutua mukavan juoman parissa. Tuulivoimalat sopivat erinomaisesti maihin, joissa aurinko ei ole paljoa, tai rannikkoalueille. Iso-Britannian ja Norjan kaltaiset maat ovat hyviä esimerkkejä molemmista. Nämä erittäin tuuliset maat pitävät tuuliturbiinisi pyörimässä hyvän osan vuodesta.


Energian hinnan noustessa tällä hetkellä, nyt on hyvä aika tuottaa omaa sähköä. Jopa pienen osan sähköntarpeesta tuottaminen voi säästää paljon rahaa. Samasta syystä voit hyödyntää pilviin nousevia energiakustannuksia, tuottaa sähköä ja myydä sen takaisin verkkoon. Nykyisillä korkeilla sähkökustannuksilla tämä voisi tehdä kotisi voimalaitoksestasi kannattavan todella nopeasti! Ja joidenkin uusiutuvien generaattoreiden käyttöiän pidentyessä, kotisi voimalaitoksesi voi jatkaa sähköntuotantoa pitkälle tulevaisuuteen monien vuosien ajan!


Tehtaan kapasiteetti


Tarvitset tämän saavuttamiseksi vain sähkögeneraattorin (tuuliturbiini, aurinkopaneeli jne.), latausohjaimen, joka varmistaa, että generaattoreistasi tuleva sähkö hallitaan oikein (jos et ole varma, kumman hankkia, TESUP valmistaa sen omat säätimet, jotka sopivat erinomaisesti TESUP-turbiineille sekä hybridijärjestelmille). Se voidaan kytkeä akkuun, jotta energiaa on helppo varastoida, jotta sähköä voidaan käyttää myöhemmin, tai suoraan verkkoon. Jälkimmäinen vaatisi invertterin, joka muuntaa kotisi voimalaitoksen tuottaman sähkön verkkoon yhteensopivaksi sähköksi. Onneksi TESUP myy myös yhteensopivia latausohjaimia! Eikö olekin hienoa! Ne löytyvät tämän linkin takaa.


Käydään läpi pieni esimerkkitutkimus joidenkin TESUP-esimerkkiturbiinien kanssa ja katsotaan kuinka paljon sähköä voisit saada omasta voimalaitoksestasi. Ja mikä tärkeintä, kuinka paljon voittoa kotimaisesta sähköaloitteesta voi tulla. Katsomme, kuinka paljon tehoa Atlas4.0-turbiinit voisivat tuottaa sinulle. Atlas4.0:n hyvän vähimmäisnopeuden 4 m/s ja hyvän terärakenteen ansiosta Atlas4.0:n kapasiteettikerroin on hyvä, noin 30 % useimmilla Britannian alueilla. Tämä tarkoittaa, että voimme odottaa ihanteellista sähköntuotantoa Atlas4.0:n 4 kW:n nimellisteholla 30 % ajasta. Tämän seurauksena yhdellä turbiinilla voidaan tuottaa noin 1,2 kWh tunnin aikana! Kerro tämä vaikkapa 10 turbiinilla pienelle tuuliturbiinipuistolle ja olet jo 2016 kWh:n potentiaalisessa kapasiteetissa viikossa!